middag på comwell sorø

Skal du holde fest?

Din forespørgsel er ganske uforpligtende.

Vælg hotel at forespørge på

Restaurant Solaris

Morgenmad

Når du spiser morgenmad på et af Comwells hoteller er der fokus på ingredienser til en god start på dagen. Vi har fokus på økologiske og lokale råvarer og køkkenet på Comwell Sorø bager selv og laver mest muligt fra bunden. Derfor kan du som gæst se frem til sunde råvarer i et varieret morgenmåltid, som sikrer dig optimale rammer for god energi hele dagen.

Frokost

Til frokost handler det om god smag og frokosten er altid en af dagens højde punkter. Menuen varierer fra dag til dag, men et tema er gennemgående og det er de gode, lokale råvarer, økologien og de sunde, velsmagende hjemmelavede retter, som alle er tilberedt med kærlighed og omhu.

Aften

Til aften kan du sætte dig godt til rette i vores smukke nye Restaurant Solrais og nyde den hyggelige og afslappede atmosfære og udsigten til vores egne vinmarker. Her er smagen af god mad og vin i fokus og de individuelle og personlige menuer udstråler kokkens kærlighed til mad. Alt er tilberedt på sæsonens friske, lokale råvarer og der kan vælges mellem den skiftende aftenmenu.


Vi kan ligeledes præsentere en lang række spændende vine og vores vintjener hjælper gerne med valg af perfekte vine og andre drikkevarer, som vil komplimentere og højne den kulinariske oplevelse. Udover det almindelige vinkort haves en kælderliste med udvalgte kvalitetsvine.

Se de aktuelle menuer her.