type-image

Samlet pris fra 1768 DKKfor 2 personer

Søg ophold

Ankomst
14 nov
2018
Ændre dato
Afrejse
15 nov
2018
Ændre dato
Vælg antal værelser
værelse 1
Voksne
1
+ -
Børn (2-11 år)
0
+ -
Børn (0-2 år)
0
+ -

Sommertilbud - Smag på Sorø

Oppe på bakken over Sorø, søerne og vinmarken ligger smukke Comwell Sorø. Et moderne og stilrent hotel med charmerende stråtag og fokus på skandinavisk design. Med egen vinmark, frugtlund og bistader er hotellet en klasse for sig. I hele juni kan du smage på Sorø med en gastronomisk oplevelse i særklasse.

Du får en voucher på kr. 400,- til betaling af dette ophold pr. værelse pr. nat i hele juni måned.

Med et sommerophold på Comwell Sorø, er der sørget for det hele. Ved ankomst kan du nyde en friskbrygget kop kaffe eller vores egen te, sammen med køkkenets søde fristelser.

Før middagen kan du komme med vores tjenere ud i vinmarken, og høre fortællingen om vores egen vinmark og produktion af solaris druerne. Vi byder på et glas dansk produceret vin af netop solarisdruerne, inden vores køkkenchef serverer en lækker 3-retters middag i hotellets nye Restaurant Solaris. Aftenen afsluttes med en dejlig kop kaffe, hjemmelavede chokolader fra egen chocolatier og en lille én fra vores store avec og rom-bar.

Dagen derpå vågner du op til en skøn morgenbuffet med hjemmebagt brød og specialiteter, så morgenen starter helt rigtigt.

Tilbuddet kræver Comwell Club medlemskab - medlemskabet er gratis, og du kan tilmelde dig imens du booker.

Prisen varierer alt efter valgte ankomst- og afrejsedato og valgte værelsestype. Tilbuddet er gældende fredage og lørdage i perioden 1. juni til 16. juni 2018 og alle dage fra 18. juni til 30. juni 2018.

Der kan benyttes én rabatkupon pr. værelse pr. nat. Rabatkuponen tilsendes sammen med bookingbekræftelse og kan indløses, når opholdet betales ved afrejse. Rabatkuponen kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter eller ombyttes til kontakter.

Tilbuddet indeholder

  • Overnatning
  • Stor morgenbuffet
  • Kaffe & Kage ved ankomst
  • Vinsmagning før middag
  • 3-retters middag efter køkkenchefens valg
  • Kaffe, avec & sødt efter middagen

Hoteller

Læs mere om de forskellige hoteller

Comwell Hotel SorøLæs mere