Lej hele hotellet

Comwell Sorø tilbyder en unik mulighed for at leje hele hotellet inklusiv værelser. Så skal firmaet, afdelingen eller bestyrelsen samles – så er Comwell Sorø den perfekte ramme om et firmaarrangement, en firmafest eller en anden særlig lejlighed.

Vi ved, hvad der skal til for at gøre jeres møde, konference eller event til en helt særlig oplevelse, hvor intet bliver overladt til tilfældighederne. Vi er med fra start til slut, så I kan koncentrere jer om det vigtigste – at skabe det bedste output.

På Comwell Sorø har vi mange års erfaring i at planlægge og tilrettelægge alle slags møder og begivenheder. Vores MeetingDesignere giver jer professionel sparring med udgangspunkt i jeres ønsker og idéer.

Der er også rig mulighed for at gøre noget andet end normalt. Fx en rundtur i vinmarken eller en sjov og aktiv pause på den nye terrasse med udsigt over Pedersborg sø. Mulighederne er mange. 

Vores restaurantchef sammensætter gerne en særlig menu til jer med dertilhørende vine.

Comwell Sorø tilbyder 93 værelser og tilbuddet om at leje hele hotellet gælder, når du/I bestiller møde med overnatning til minimum 75 personer.

Der er plads til i alt 200 personer til et stort møde, konference eller event.

Kontakt os for for mere information:

Comwell Fællesbooking
Tel: 70 274 274
faellesbooking@comwell.dk

MeetingDesigner 
Mette Anker Hansen
Tel. 5788 0161
mette.hansen@comwell.dk

MeetingDesigner
Gitte Kallehauge
Tel. 5788 0165
kallehauge@comwell.dk