Lej hele hotellet til din fest

Comwell Sorø tilbyder en unik mulighed for at leje hele hotellet inklusiv værelser. Så skal bryllupsgæsterne, familien eller vennerne samles – så er Comwell Sorø den perfekte ramme om et bryllup, en fest eller en anden særlig lejlighed.

Vi ved, hvad der skal til for at gøre den særlige anledning til en uforglemmelig oplevelse, og intet bliver overladt til tilfældighederne. Vi er med fra start til slut, så du kan koncentrere dig om det vigtigste – at være vært for dine gæster.

På Comwell Sorø har vi mange års erfaring i at planlægge alle slags fester og begivenheder. Kom med dine idéer eller overlad det trygt til os.

I kan fx få aperitiffen i vinmarken eller på den nye terrasse med udsigt over Pedersborg sø. Eller slut festen af med en rigtig, gammeldags pølsevogn eller et smukt festfyrværkeri over søen. Mulighederne er mange.

Vores restaurantchef sammensætter gerne en helt særlig menu til jer med dertilhørende vine.

Så invitér dine gæster til en særlig lejlighed i skønne omgivelser inklusiv en overnatning og vores store lækre morgenbuffet.

Comwell Sorø tilbyder 93 værelser og tilbuddet om at leje hele hotellet gælder, når du/I bestiller minimum 75 enkeltværelser.