Forespørg uforpligtende på dit næste møde eller konference
Image description
Image description

Møder & Konferencer

Comwell Sorø på Midtsjælland er med 14 nyindrettede konference- og mødelokaler samt 93 værelser godt rustet til afholdelse af møder og konferencer. Uanset om det drejer sig om et mindre eller større arrangement, er det vigtigt for os, at du som gæst er tilfreds. Vi går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten.

Vi tilbyder:

  • 14 nyindrettede konference- og mødelokaler 
  • Heraf et konferencelokale med plads til 250 personer
  • 50/50 mbit fibernetforbindelse til internettet
Vores mødelokaler og konferencelokaler er indrettet moderne og stilrent med fokus på skandinavisk design. Alle lokaler er udstyret med det nyeste IT/AV-udstyr og en hurtig trådløs internetforbindelse er tilgængelig overalt på hotellet. Udsigten fra lokalerne er blot en ekstra bonus.

Har du brug for hjælp til planlægningen af jeres møde, kan du drage stor fordel af vores MeetingDesignere. De har mange års erfaring med at sikre, at møder og konferencer bliver så udbytterige for deltagerne som muligt, og de står naturligvis også til din rådighed. Læs mere om mødeplanlægning på Comwell Sorø

Comwell Sorø tilbyder som udgangspunkt en række mødepakker, der indeholder alt, hvad der skal til for at få et godt møde eller en god konference. Pakkerne kan naturligvis opgraderes og tilpasses dine individuelle behov.


Ring på tel. 5783 5600 og hør mere om vores konferencetilbud eller forespørg på den ønskede dato. Så kontakter vi dig med henblik på at finde de helt rigtige rammer for din konference eller møde.